• January 18, 2022

One night stand

Met elkaar praten over de aanvraag en er grappen over maken, waren we heel toepasselijk. Toch was ik nog niet zeker van hem, dus bond ik hem vast. Na een tijdje zijn we gestopt met het sturen van sms’jes naar elkaar, maar het was duidelijk frustrerend dat we onze beloften nog steeds niet nakwamen.
Een paar maanden later zag ik hem weer mijn profiel checken. Ik stuurde hem een ​​sms, “God, kun je me nog steeds vergeten?” Hij zei: “Het was toeval.” Nadat ik “ja” had geantwoord, heb ik nooit geantwoord. Ik wilde stiekem dat hij weer gehoord zou worden, en ik realiseerde me al snel dat hij onze tolk enigszins scherp en ondeugend miste. Om de een of andere reden wilde ik met een volkomen vreemde praten over hete dingen.
Slechts twee weken later zag ik hem mijn profiel opnieuw bekijken. Ik antwoordde: “Het was zeker weer een ongeluk!!!”. “Nee, ik wilde je mooie gezicht nog eens zien. Hopelijk in het echte leven, maar hey, vrouwen durven het overal mee oneens te zijn. Na elkaar de hele middag sms’jes te hebben gestuurd, besloten we om ‘s avonds bij hem thuis af te spreken. “Koffie drinken kan toch geen kwaad?” hoorde ik hem. We spraken ‘s avonds laat af omdat hij nog werk had en ik iets te doen had.

Ik stond rond 22.30 uur bij haar voordeur. Pfff was zo zenuwachtig dat ik in mijn eigen stem kon horen hoe hij trilde. Hij kuste zijn wang en lachte boos en zei: “Hé, daar ben ik.” Onder het genot van een glas wijn praten we over van alles. Ze zag er goed uit en had een mooi lichaam. Er was meteen een klik, maar ik wist niet of ze wederzijds waren. Op een gegeven moment vroeg hij of ik bij mij op de bank mocht zitten. Ik antwoordde serieus: “Het is tenslotte je eigen bank!”

Lachend schenkt hij zichzelf nog een drankje in en gaat naast me op de bank zitten. Hij draaide zich om en begon me hartstochtelijk te zoenen. Met zijn sensuele tong kust hij mijn nek, mijn nek, en knaagt speels aan mijn oren. Het is zo intens dat ik een beetje vochtig van mijn kat voel komen. Ik werd doorweekt en liet mezelf vrijwillig aan hem over. Zijn grote handen verdwenen onder mijn shirt en masseerden heftig mijn borst. Mijn tepels waren opgezwollen en stijf, dus ik dacht dat ik meer wilde.
Voelde langzaam zijn lichaam en vond een enorme erectie. Zijn grote pik was stijf en zijn bal vulde mijn hele hand. Ik begon zachtjes met zijn bal te spelen. Hij was zichtbaar geamuseerd en kreunde graag. Toen ik met hem naar de kamer ging, fluisterde hij sensueel in mijn oren. Hij pakte mijn hand en trok me mee. Hij verwijderde onmiddellijk de rest van de kleren die we nog hadden. Ik ging rechtop op het bed zitten, pakte zijn dikke, harde penis, begon erop te zuigen en begon zoveel mogelijk te slikken.
Opgewonden spreidt hij mijn benen en duwt zijn vingers in mijn natte kat. Door het tempo te veranderen, wenkte hij me bijna tot mijn climax. Ik wilde nog niet komen, dus ik trok zijn hand er net op tijd af. Om hem van gedachten te doen veranderen, vroeg ik hem of hij ook wilde slapen. Hij rolde me in mijn buik en kroop over me heen. In één beweging zat hij in mij met een dikke rechtopstaande penis. Hij heeft mij hartstochtelijk en diep geëngageerd. Ik genoot ervan omdat ik soms vergat te ademen, maar helaas kwam hij na wat botsingen. Hij gleed op me af en verontschuldigde zich. “Sorry, jij bent ook gek van mij, je bent heel geil.” Na een tijdje gestreeld te hebben val ik in slaap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *