• July 25, 2024

Lees hier meer over poppers drug

Een veelgebruikt middel in de gay scene is de poppers drug. Deze drug is verkrijgbaar in kleine flesjes. Je neemt poppers in door het dopje van het flesje af te halen en kort met de neus de vrijkomende dampen in te ademen. Het effect hiervan is dat bloedvaten worden verwijd en je bloeddruk daalt. Hierdoor verslappen de spieren, maar krijg je ook een kort euforisch gevoel. Doordat het effect van poppers kort duurt, is het ideaal om tijdens de seks te gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld innemen wanneer je voelt dat je orgasme eraan komt. Zo beleef je jouw orgasme nog intenser.

Waar kan ik poppers kopen?

Je kunt poppers in de eroticawinkel halen, maar ook online. Het voordeel van de winkel is dat je het meteen in huis hebt en kunt gebruiken. Het is echter ook begrijpelijk als je zo’n winkel ongemakkelijk vindt of niet durft te bezoeken. In dat geval is het aan te raden om de poppers drug online te bestellen. Het pakketje komt dan in een neutrale verpakking op de bestemming aan, zonder dat iemand doorheeft waar het pakketje van is.

Door poppers online te bestellen, kun je ook rustig alle opties bekijken alvorens je een beslissing maakt. Je hoeft niet met iemand in de winkel te overleggen. Online kun je natuurlijk wel altijd om advies vragen als je dit wenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *